MUTUAL BURN · ESSENTIAL + PREMIUM + INTELLIGENCE · 1:1
Dwie świece, jeden płomień. Decyzja podjęta wspólnie.
Mutual Burn sprawia, że wiadomość 1:1 znika, gdy obie osoby potwierdzą jej przeczytanie, dotykając ikony koperty. Tekst jawny jest następnie usuwany z obu urządzeń w ciągu około 20 sekund — lub mniej więcej 1 sekundy, jeśli dotkniesz ikony płomienia. Mutual Burn jest dostępny we wszystkich planach, wyłącznie dla wiadomości bezpośrednich.
- A + B
- Essential · Premium · Intelligence
- 1:1 ✓ · 1:n ×
LEFT: After B reads it, the message vanishes from both A and B after 20 seconds.
RIGHT: When B taps the message, it vanishes from both A and B in about one second.



















